Waar heet ik je welkom?

Bij BeautyArmy! Een praktijk voor huidverbetering en totale ontspanning aan huis, waarin ook henna brows en brow lamination word aangeboden. Een mooie gerenoveerde salon met een strak uitziende uitstraling waar aan comfort geen tekort is

En wie ben ik?

Dammarys Landsbergen, eigenaresse. Ik heb een ambitieus karakter, wil er altijd het beste uit halen en ga overal vol voor. Mijn visie is cliënten een beter gevoel geven, waardoor je lekkerder in je vel zit. Door net een stapje extra te doen wat betreft een op een aandacht maar ook nog eens kwaliteit, professionaliteit, passie en echte resultaten te leveren. Dit maakt mij een gelukkig mens!

Beauty needs a plan!

Lang heb ik geworsteld om mijn passie voor het beauty vak terug te vinden waarin ik met vele hoogstaande merken heb gewerkt maar het voor mij net allemaal niet was. Toen kwam DÉCAAR. Wat een prachtig merk. Niet alleen de filosofie kwam zo overeen met hoe ik ben als persoon en wat ik belangrijk vind, maar deze behandelingen zijn uniek en geven meteen resultaat! Dat was voor mij het moment om te gaan starten met Beauty Army: because beauty needs a plan!

Geen enkele huid kan perfect worden in één behandeling en daarin gaan wij samenwerken. Ik geef je alle tips & tricks om het mooiste uit jezelf te halen en dit begint altijd met een intakegesprek. Samen gaan we kijken met wat jouw huid nodig heeft.

Het meest belangrijkste voor het snelste en langste resultaat is een juiste samenwerking tussen de behandelingen en thuisproducten. Als je dit op elkaar afstemt bereiken we de mooiste resultaten! Ik ben benieuwd wat jij graag zou willen verbeteren want je huid is je mooiste sieraad, verzorg haar goed.

Mag ik je daarbij helpen?