- BEAUTY NEEDS A PLAN -

De DÉCAAR-specialist kent het geheim van een stralend mooie huid. Het beste eindresultaat wordt verkregen door het volgen van het Beauty Plan. Deze bestaat uit 4 stappen en begint bij een zorgvuldige huidanalyse, gevolgd door een huidadvies en het behandelplan. Naast de behandeling is de verzorging met de juiste producten een andere belangrijke factor.

HUIDANALYSE

De DÉCAAR-specialist analyseert de huid, onderzoekt de eigenschappen en brengt problemen in kaart. Iedere huid is anders en reageert daarmee ook anders op behandelingen en producten. De belangrijkste eerste stap is om een zorgvuldige huidanalyse te doen. Vanuit deze analyse wordt onderzocht welke eigenschappen jouw huid heeft.

HUIDADVIES

Enkel door een zorgvuldige huidanalyse kan een aansluitend huidadvies worden gegeven. De eigenschappen van de huid bepalen welke DÉCAAR behandelingen en producten het beste effect hebben op jouw huid.

BEHANDELPLAN

DÉCAAR behandelingen zorgen voor daadwerkelijke verandering en verbetering van de huid. Om de huid te laten wennen aan de intensief werkende ingrediënten, wordt er een behandelplan opgesteld. Op deze manier ontstaat er een zorgvuldige opbouw, waardoor de huid wordt gestimuleerd.  

THUISVERZORGINGSPRODUCTEN

Het gebruik van DÉCAAR producten die aansluiten op de huid en de behandeling zijn van groot belang. Alleen door de behandelingen te combineren met de juiste DÉCAAR thuisverzorgingsproducten, worden de beste resultaten bereikt. 

HUIDANALYSE SKIN SCAN

De Skinscout is hét huidanalyse apparaat voor jouw salon! Een grondige huidanalyse is de basis voor een professionele werkwijze, een juist huidadvies en een resultaatgerichte behandeling.